Voor een herenkapper in Nieuw Vennep ben je bij Tika’s Barberstudio op de goede plaats

Wil jij je haar laten bijknippen omdat het te lang is? Of wil je een nieuwe coupe uitproberen? Dan is het nodig om naar de kapper te gaan. Als je een man bent, is het handig om naar een speciale herenkapper te gaan. Daar werken namelijk kappers die zeer ervaren zijn met herenkapsels. Het haar van mannen is namelijk vaak anders het haar van vrouwen, en herenkappers kunnen hier dus extra goed mee omgaan. Als je dus zeker wil weten dat jouw haar er weer tip top uitziet, dan is het een aanrader om een speciale herenkapper te bezoeken. Tika’s Barberstudio is zo’n herenkapper. Als je in Nieuw Vennep of de omgeving hiervan woont, dan is het een goed idee om hier eens langs te gaan.

Laat je haar knippen en je baard verzorgen bij de herenkapper in Nieuw Vennep

Omdat Tika’s Barberstudio niet alleen een herenkapper in Nieuw Vennep is, kan je er voor nog veel meer dingen terecht. Tika’s Barberstudio is ook een barbershop. In omgeving Haarlemmermeer, Hoofddorp en Nieuw Vennep heb je dus ook een barber in de buurt. Je kanzowel je haren laten knippen, als je baard en snor goed laten verzorgen. Tika’s Barbershop staat voor jou klaar om al je hoofdhaar er weer heel goed uit te laten zien. Zo zie je er weer representatief uit voor je vrienden, familie en voor op je werk.

Maak een afspraak bij Tika’s Barbershop

Wil jij je haar laten knippen of scheren? Of heb jij verzorging van je baard of snor nodig? Dan is Tika’s Barbershop de plaats waar je moet zijn. Ik help jou graag om er weer goed uit te kunnen zien. Voordat je langskomt, is het handig om eerst een afspraak te maken. Natuurlijk snap ik dat je als man ook misschien structureel eens in de twee weken langs wil komen, om je haar bij te houden. Daarom is het ook zeker mogelijk om wat afspraken van tevoren in te plannen, zodat je zeker weet dat je bij me terecht kan op de tijd dat jij beschikbaar bent. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon voor een keer een afspraak te maken. Om een afspraak te maken kan je me opbellen of gewoon even naar binnen lopen. Maak dus meteen een afspraak en dan zie ik je binnenkort wel bij Tika’s Barbershop verschijnen! Tot snel!

Herenkapper Nieuwe vennep
Menu