Na een bezoek aan de barber in Hoofddorp zie jij er weer geweldig uit!

Wanneer ga je naar een barber, in Hoofddorp bijvoorbeeld? Nou, als je haar dringend aan een knipbeurt nodig is. Of als je snor en baard eens bijgewerkt of verzorgd moeten worden. Is dit het geval? Kom dan eens langs bij Tika’s Barberstudio. Ik begrijp dat je graag een goede (eerste) indruk wilt maken en dat het haar en het gezicht als eerste gezien worden. Daarom vind je het waarschijnlijk belangrijk dat je haar goed zit. Het gaat hierbij niet alleen om het haar boven op je hoofd, maar ook om je snor en baard. Als je haar maar goed zit, zeggen ze wel eens toch? En zo is het. Als je haar goed verzorgd is, zie je er meteen representatief en netjes uit. Dat is fijn voor op je werk, maar ook voor jezelf is het fijn. Heb jij dus wel weer eens behoefte aan een knipbeurt of aan verzorging van je baard of snor? Kom dan zeker eens langs!

Tika’s Barberstudio: een gezellige barber in Hoofddorp

Als je bij Tika’s Barbershop langskomt, dan zal je meteen opvallen dat er een gezellige sfeer hangt. Ik leer mijn klanten namelijk graag een beetje kennen, dus ik zal altijd een praatje met je aanknopen. Daarnaast kun je als je nog even moet wachten plaatsnemen op een comfortabele stoel en een tijdschrift lezen. Verder neem ik echt de tijd om te luisteren naar wat jij wil. Zo krijg jij het kapsel waar je blij van wordt, en zien je snor en baard er precies zo uit als jij gevraagd hebt. Natuurlijk kan je ook bij me langskomen als je alleen je haar wil laten knippen, of als je juist alleen je snor en/of baard wil laten verzorgen.

Maak een afspraak om langs te kunnen komen!

Als je langs wil komen bij Tika’s Barberstudio dan is het nodig om een afspraak te maken. Dit kan je doen door me op te bellen, of door even binnen te komen. Als je vaker een afspraak wil maken, bijvoorbeeld elke twee weken, dan kunnen we natuurlijk ook van tevoren meerdere afspraken inplannen. Zo weet je zeker dat je elke keer als het nodig is bij me terecht kan. Naast dat ik werk als barber in Hoofddorp, heb ik ook een barbershop in Haarlemmermeer, en ben ik actief als herenkapper in Nieuw Vennep. Maak dus snel een afspraak en dan zie ik je binnenkort verschijnen!

Barber Hoofddorp
Menu